Partydoplnky.sk
 
 
Celkom:

Tovar:  Ks

KOŠÍK
RegistráciaPrihlásenieObchodné podmienkyOchrana osobných údajovCookiesKontaktujte nás
AKCIA

AKCIAAkcia

VÝPREDAJVÝPREDAJ

BIO - ECO - kompostovateľné produktyBIO - ECO - kompostovateľné produkty

Balónové kyticeBalónové kytice

OSLAVY

Balóny fóliové a latexovéBalóny fóliové a latexové

Konfety vystreľovacieKonfety vystreľovacie

Lietajúce lampióny šťastiaLietajúce lampióny šťastia

LampiónyLampióny

Girlandy a nápisyGirlandy a nápisy

Závesné dekorácieZávesné dekorácie

POM-POM, papierové rozetyPOM-POM, papierové rozety

Dekorácie, serpentíny, lupene, bublifukDekorácie, serpentíny, lupene, bublifuk

Kryštálové a perlové dekorácieKryštálové a perlové dekorácie

Frkačky, trúbkyFrkačky, trúbky

Klobúčiky, čelenkyKlobúčiky, čelenky

Sviečky, figúrky, fontánySviečky, figúrky, fontány

ParochneParochne

Škrabošky, maskyŠkrabošky, masky

OkuliareOkuliare

Rekvizity na fotenieRekvizity na fotenie

Klobúky, čapiceKlobúky, čapice

PohárePoháre

Taniere a príboryTaniere a príbory

Tácky, podložky, krabice, boxyTácky, podložky, krabice, boxy

Obrúsky /servítky/Obrúsky /servítky/

Obrusy a prestieraniaObrusy a prestierania

Dekorácie nápojov a jedálDekorácie nápojov a jedál

Darčekové krabičky a taškyDarčekové krabičky a tašky

Masky. kostýmyMasky. kostýmy

DETSKÁ PÁRTY

Kúzelná Lienka MiraculousKúzelná Lienka Miraculous

Prvé narodeninyPrvé narodeniny

Frozen + OlafFrozen + Olaf

FluffyFluffy

LOL SURPRISELOL SURPRISE

Shimmer and ShineShimmer and Shine

Trollovia partyTrollovia party

Sovičky partySovičky party

Lienočka partyLienočka party

Krtko pártyKrtko párty

PolíciaPolícia

Mimoni - MinionsMimoni - Minions

Máša a medveďMáša a medveď

SofiaSofia

KoníkyKoníky

Poštár PatPoštár Pat

Tlapková patrola - PAW PatrolTlapková patrola - PAW Patrol

Požiarnik SamPožiarnik Sam

My Little PonyMy Little Pony

Happy Birthday partyHappy Birthday party

Balónový vzorBalónový vzor

Minnie MouseMinnie Mouse

Mickey MouseMickey Mouse

LegoLego

Macko PÚMacko PÚ

Boy - pre chlapčekovBoy - pre chlapčekov

Girl - pre dievčatkáGirl - pre dievčatká

Disney PrinceznyDisney Princezny

HviezdyHviezdy

BarbieBarbie

Zvonilka Zvonilka

PirátiPiráti

Cars - autáCars - autá

SpidermanSpiderman

FutbalFutbal

SmajlíkSmajlík

Monster HighMonster High

KresťanskéKresťanské

LietadláLietadlá

Dobrý dinosaurusDobrý dinosaurus

DinosaurusDinosaurus

ZvieratkáZvieratká

Narodenie človiečikaNarodenie človiečika

Mikuláš a VianoceMikuláš a Vianoce

PÁRTY PRE DOSPELÝCH

Rozlúčka so slobodouRozlúčka so slobodou

Zlatá oslavaZlatá oslava

Strieborná oslavaStrieborná oslava

Retro pártyRetro párty

Star WarsStar Wars

Zábava so svetlomZábava so svetlom

NarodeninyNarodeniny

Silvester a karnevalSilvester a karneval

Havajská pártyHavajská párty

Valentín - z láskyValentín - z lásky

HalloweenHalloween

Grilovačka - záhradná pártyGrilovačka - záhradná párty

Disco pártyDisco párty

18 narodeniny18 narodeniny

30 narodeniny30 narodeniny

40 narodeniny40 narodeniny

50 narodeniny50 narodeniny

60 narodeniny60 narodeniny

70 narodeniny70 narodeniny

80 narodeniny80 narodeniny

90 narodeniny90 narodeniny

SVADOBNÁ VÝZDOBA

Svadobná výzdoba na stolySvadobná výzdoba na stoly

Svadobná výzdoba priestoruSvadobná výzdoba priestoru

BalónyBalóny

Vystreľovacie konfetyVystreľovacie konfety

Tortové figúrkyTortové figúrky

Sviečky a fontánySviečky a fontány

Tortové krabice, podnosyTortové krabice, podnosy

ZábavaZábava

Lietajúce lampónyLietajúce lampóny

Chcete byť informovaný?

Pravideľne Vám budeme zasielať novinky a akcie na Váš email


Facebook

 

Obchodné podmienky

 

I. Úvodné ustanovenia a vymedzenie pojmov

1. Obchodné podmienky upravujú obchodný vzťah medzi podnikateľským subjektom WEBLIFE s.r.o., sídlo podnikania Ovocinárska 28B, 949 01  Nitra - Kynek, IČO: 45 428 379, DIČ: 2023003323. Bankové spojenie: IBAN: SK6283300000002501229822, SWIFT: FIOZSKBAXXX (ďalej len „predávajúci“) a kupujúcim.

2. Obchodný vzťah sa rozumie uzatvorenie kúpnej zmluvy medzi predávajúcim a kupujúcim, elektronickým obchodným systémom www.partydoplnky.sk (ďalej len „obchod“).

3. Kupujúcim sa rozumie fyzická osoba alebo právnická osoba, ktorá odoslala elektronickú objednávku, spracovanú systémom obchodu.

4. Elektronickou objednávkou sa rozumie odoslaný elektronický formulár, ktorý je spracovaný systémom obchodu, obsahujúci identifikačné údaje o kupujúcom, zoznam objednaného tovaru z ponuky obchodu a celkovú cenu objednávky.

5. Obchodné podmienky bližšie upravujú a upresňujú práva a povinnosti predávajúceho a kupujúceho vo svojom aktuálnom znení a tvoria neoddeliteľnú súčasť kúpnej zmluvy.

6. Obchodné podmienky rešpektujú platné zákony Slovenskej republiky:

Zákon č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji
Zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov
Zákon č. 22/2004 Z.z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 284/2002 Z.z.
Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník
Zákon č. 266/2005 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri finančných službách na diaľku a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

II. Povinnosti predávajúceho

Predávajúci sa zaväzuje:

a, že kupujúcemu dodá správny druh a množstvo objednaného tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok obchodu platných v deň odoslania elektronickej objednávky.
b, dodať kupujúcemu tovar vhodne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy.
c, dodať kupujúcemu spolu s tovarom faktúru – daňový doklad.

Predávajúci nenesie zodpovednosť:

a, za oneskorené dodanie objednaného tovaru zavinené prepravnou spoločnosťou počas prepravy kupujúcemu,
b, za oneskorené dodanie, prípadné nedodanie tovaru, zavinené nesprávne udanou adresou kupujúceho,
c, prípadne nedodanie objednaného tovaru zavinené nepredvídateľnými prekážkami.

 

III. Povinnosti kupujúceho

Kupujúci sa zaväzuje:

a, objednaný tovar riadne prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov a v prípade zistenia akýchkoľvek závad alebo poškodenia zásielky, o tomto okamžite informovať predávajúceho a prepravcu.
b, že v prípade keď neprevezme tovar, ktorý si objednal na základe elektronickej objednávky, znáša náklady na prepravu v plnom rozsahu. To platí aj v prípade, ak požaduje opätovné doručenie tovaru, kupujúci je povinný uhradiť náklady prvého, aj následného doručenia. Kupujúci berie na vedomie, že predávajúci si vyhradzuje právo uplatniť svoj nárok na náhradu vzniknutej škody.
c, kupujúci nadobúda vlastnícke právo k tovaru úplným zaplatením jeho kúpnej ceny a následným prevzatím objednaného tovaru od prepravcu.

 

IV. Dodacie podmienky

1. Objednávka, uzatvorenie kúpnej zmluvy

a, podmienkou platnosti elektronickej objednávky je pravdivé a úplné vyplnenie identifikačných údajov kupujúceho v elektronickom formulári, pri odoslaní objednávky.
b, elektronicky prijatá objednávka je považovaná za návrh kúpno-predajnej zmluvy a je považovaná za záväznú pre predávajúceho aj kupujúceho.
c, prijatie elektronickej objednávky predávajúci potvrdí kupujúcemu e-mailom, na adresu udanú kupujúcim vo formulári.
d, predávajúci je oprávnený v závislosti od charakteru objednávky, tzn. množstva tovaru a výšky kúpnej ceny, nákladov na prepravu a vzdialenosť a pod., požiadať kupujúceho o autorizáciu objednávky dôveryhodným spôsobom, napr. telefonicky alebo písomne. V prípade ak kupujúci nevykoná autorizáciu požadovaným spôsobom a v lehote určenej predávajúcim, kúpna zmluva sa márnym uplynutím tejto doby od začiatku ruší a objednávka sa považuje za neplatnú.
e, k uzavretiu kúpno-predajnej zmluvy dochádza úplným zaplatením a prevzatím tovaru kupujúcim.

 

2. Stornovanie objednávky kupujúcim

a, kupujúci je oprávnený stornovať elektronickú objednávku bez udania dôvodu do 24 hodín od jej odoslania - vytvorenia. Objednávka môže byť stornovaná písomným oznámením elektronickou poštou, na adresu predávajúceho. V prípade stornovania objednávky nie sú kupujúcemu účtované žiadne poplatky súvisiace so stornom jeho objednávky.

 

3. Odstúpenie od zmluvy kupujúcim

a, kupujúci môže v zmysle §12 zákona č. 108/2000 Z.z.. odstúpiť od zmluvy do 14 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru, bez udania dôvodu.
b, odstúpenie od zmluvy v uvedenej lehote kupujúci oznámi predávajúcemu písomným oznámením elektronickou poštou, na adresu predávajúceho. O akceptovaní odstúpenia od zmluvy bude kupujúci vyrozumený e-mailom do 24 hodín od obdržania oznámenia
c, kupujúci má právo v rámci 14 dňovej lehoty, tovar rozbaliť a odskúšať obdobným spôsobom ako je obvyklé pri nákupe v klasickom kamennom obchode. Odskúšať však neznamená začať tovar používať a po niekoľkých dňoch vrátiť predávajúcemu.
d, kupujúci odošle tovar na vlastné náklady do 14 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru, v pôvodnom balení, bez poškodenia a závad, spolu s kópiou daňového dokladu – faktúrou, na adresu predávajúceho:

PartyDoplnky.sk
WEBLIFE s.r.o.

Ovocinárska 28B
949 01  Nitra-Kynek

e, neposielajte späť tovar formou dobierky! Tovar zaslaný na dobierku nepreberáme. Uveďte v zásielke svoje bankové spojenie.
f,  predávajúci sa zaväzuje, že po splnení podmienok podľa čl. IV, bod 3.1, 3.2, 3.3, 3.4 a 3.5 vráti kupujúcemu už zaplatenú kúpnu cenu tovaru v lehote do 15 dní odo dňa odstúpenia od kúpnej zmluvy, bezhotovostným prevodom na účet určený kupujúcim.
g, kupujúci sa zaväzuje, že pri nedodržaní podmienok  podľa čl. IV, bod 3.4 znáša náklady (zníženie hodnoty tovaru krátkodobým používaním) vo výške 30%  z kúpnej ceny tovaru.

 

4. Odstúpenie od zmluvy predávajúcim

a, predávajúci môže odstúpiť od zmluvy, ak objednávku nie je možné záväzne potvrdiť (neúplná adresa, zle uvedené telefónne číslo alebo e-mail, kupujúci neodpovedá na e-maily, nezdvíha telefón, a pod.).
b, predávajúci môže odstúpiť od zmluvy, ak objednaný tovar už nie je možné zaobstarať (tovar sa už nevyrába alebo nedodáva) a kupujúci nesúhlasí s náhradným plnením.
c, predávajúci môže odstúpiť od zmluvy, ak je dôvodné podozrenie, že kupujúci má snahu zavádzať predávajúceho uvedením falošných, klamlivých alebo nesprávnych údajov.

 

5. Miesto dodania, termín dodania

a, miestom plnenia zmluvy sa rozumie adresa, ktorá je uvedená kupujúcim v elektronickej objednávke. Tovar bude odoslaný predávajúcim kupujúcemu s využitím služieb tretích subjektov – prepravných spoločností, alebo na základe dohody s kupujúcim.
b, dodanie tovaru je zrealizované jeho odovzdaním kupujúcemu prepravnými spoločnosťami. Kupujúci potvrdzuje prevzatie svojím podpisom.
c, predávajúci vyexpeduje kupujúcemu tovar v lehote: ak je pri tovare uvedené skladom - dodacia lehota je do 2 pracovných dní, za predpokladu, že je na sklade v dostatočnom množstve. V prípade dlhšej dodacej doby predávajúci bude kupujúceho včas informovať. Nedodanie tovaru do 30 kalendárnych dní, alebo nesúhlas kupujúceho s predĺženou dodacou lehotou, oprávňuje kupujúceho odstúpiť od zmluvy.
d, dohodnutá dodacia lehota platí, ak nenastanú nepredvídané alebo od vôle strán nezávislé okolnosti, t. j. okolnosti vylučujúce zodpovednosť.

 

6. Cena dopravy a doprava tovaru

a, zásielky expedujeme kuriérskou službou alebo poštou . Cena poštovného je 4,50 € pre Slovensko a je vyčíslená aj v objednávkovom formulári.
b, poštovné sa v objednávke pripočítava k hodnote tovaru a kupujúci je povinný ho zaplatiť spolu s cenou tovaru tak, ako je to uvedené na objednávke. Ceny dopravy - poštovného a tovaru sú konečné. Uvádzané ceny sú platné v rámci Slovenska.
c, cena poštovného pre Českú republiku je 8,50 €.
d, osobný odber Nitra - Kynek 0,00 €

 

7. Kúpna cena a spôsob platby

a, kupujúci kupuje od predávajúceho tovar za cenu, ktorá je v čase odoslania elektronického objednávkového formulára uvedená pri každom danom tovare v nákupnom katalógu obchodu. Ceny tovarov sú konečné. 
b, doba platnosti cenovej akčnej ponuky - všetky akcie platia do vypredania zásob, pokiaľ pri konkrétnom tovare nie je uvedené inak.
e, predávajúci si vyhradzuje právo zmeny cien.
f, kupujúci si pri vyplňovaní elektronického objednávkového formulára zvolí spôsob platby z ponúkaných možností:

  • dobierka - cenu za objednaný tovar kupujúci zaplatí pri prevzatí od kuriéra.
  • bankový prevod - po prijatí objednávky dostane kupujúci potvrdzujúci e-mail, kde budú uvedené doplňujúce informácie pre platbu bankovým prevodom. Cenu za objednaný tovar kupujúci zaplatí vopred prevodom na účet predávajúceho v lehote splatnosti faktúry. Tovar bude expedovaný po prijatí finančných prostriedkov na účet predávajúceho.
  • v hotovosti – pri osobnom odbere na Kyneku

8. Zľavy

Predávajúci poskytuje zľavu 5% pre registrované firmy s prideleným IČOm.

 V. Záručné podmienky a reklamácie

1. Všeobecné ustanovenia

a, Predávajúci poskytuje podľa všeobecne záväzných právnych predpisov záruku na tovar zákonom stanovených 24 mesiacov, pokiaľ nie je uvedené inak. Záručná doba začína plynúť odo dňa prevzatia tovaru kupujúcim.
b, Poskytnutá záruka sa vzťahuje na výrobné vady, ktoré sa na predanom tovare prejavia v záručnej dobe spôsobené závadou materiálu, funkčnou chybou, alebo závady spôsobené pri výrobe.
c, Záruka sa nevzťahuje na závady spôsobené neodbornou obsluhou a neprimeraným zaobchádzaním, resp. vystavovaním extrémnym a neobvyklým podmienkam, na ktoré nie je výrobok určený a je aj v rozpore s návodom výrobcu.
d, Záručná reklamácia je taká reklamácia, u ktorej je zjavné, že k poškodeniu nedošlo nesprávnym a neúmerným zaobchádzaním, čím sa rozumie: použitie výrobku k iným účelom ako je určený, pôsobením výrobku nadmernou silou, nesprávnou údržbou výrobku, nesprávnou manipuláciou s výrobkom. 

2. Kontrola tovaru pri prevzatí

a, Kupujúci je povinný tovar od prepravcu  riadne prevziať, skontrolovať neporušenosť obalu. V prípade zistenia porušenia obalu, svedčiacom o neoprávnenom vniknutí do zásielky, alebo o poškodení zásielky manipuláciou, kupujúci zásielku neprevezme.
b, Podpisom preberacieho protokolu kupujúci potvrdzuje, že zásielka bola prevzatá neporušená.
c, Kupujúci je povinný skontrolovať kompletnosť a zhodu zásielky s faktúrou ihneď po prevzatí. (Faktúra slúžiaca zároveň ako dodací list a je vždy priložená v zásielke s prepravovaným tovarom.) V prípade zistenia akýchkoľvek nedostatkov nás  kontaktujte. Dodatočné reklamácie na množstvo alebo druh tovaru nebudú uznané.

 

3. Záručná doba a záručné podmienky

a, Záručná doba začína plynúť od prevzatia tovaru kupujúcim a je platná 24 mesiacov. Záručná doba sa predlžuje o čas, ktorý bol výrobok v oprave, na základe priložených dokladov o predchádzajúcej oprave (reklamácii).
b, Zistená závada má byť oznámená predávajúcemu a nároky vyplývajúce zo závady tovaru uplatnené do konca záručnej doby. Uplynutím záručnej doby zaniká právo na uplatnenie reklamácie.
c, Pre uplatnenie reklamácie a prípadnej záručnej opravy je zákazník povinný uchovať si záručný list priamo od výrobcu, pokiaľ je pribalený k tovaru. Ak nie je pribalený originálny záručný list, potom ho nahrádza faktúra, ktorá je priložená v zásielke spolu s výrobkom.
d, Záručnú dobu nie je možné v žiadnom prípade zamieňať so životnosťou výrobku.
e, Záruka sa tiež nevzťahuje na závady vzniknuté mechanickým poškodením, vinou kupujúceho (poškodenie spôsobené nadmerným a nevhodným užívaním, násilnou manipuláciou, neodborným otváraním).
f, Predávajúci nezodpovedá za závady tovaru, na ktoré bol kupujúci v čase kúpy tovaru upozornený a prevzatie tovaru neodmietol. Pri tovare predávanom za zníženú cenu sa záruka nevzťahuje na závady, pre ktoré bola cena znížená.

 

4. Zásady uplatňovania a riešenia reklamácie v záručnej dobe

a, Reklamáciu kupujúci oznámi predávajúcemu písomným oznámením elektronickou poštou, na adresu predávajúceho. O prijatí oznámenia o reklamácii bude kupujúci vyrozumený e-mailom do 24 hodín od obdržania oznámenia.
b, Kupujúci zašle reklamovaný tovar na adresu predávajúceho, vrátane reklamných predmetov a darčeka k objednávke !Darček je súčasťou objednávky!
c, Neposielajte reklamovaný tovar formou dobierky! Tovar zaslaný na dobierku nepreberáme. Uveďte v zásielke svoje bankové spojenie.
d, Kupujúci je povinný priložiť k riešeniu reklamácie kópiu príslušného daňového dokladu o nákupe - faktúry.
e, Pri uplatňovaní reklamácie je kupujúci povinný odoslať tovar v takom balení, aby nedošlo k poškodeniu tovaru počas prepravy na adresu predávajúceho, ako doporučenú a poistenú zásielku. Ak dôjde k ďalšiemu poškodeniu tovaru počas prepravy, takéto poškodenie reklamovaného tovaru nebude podliehať záručnej oprave. Za takto vzniknuté škody predávajúci nenesie zodpovednosť.
f, Reklamačné konanie začína dňom, kedy sú splnené všetky nasledujúce podmienky:

  • doručenie oznámenia o reklamácii (príloha v objednávke, zaslané na e-mail)
  • doručenie reklamovaného tovaru
  • doručenie kópii daňového dokladu o nákupe - faktúry

g, Po prijatí reklamovaného tovaru bude kupujúci bezodkladne informovaný e-mailom o začatí reklamačného konania a spôsobe vybavenia reklamácie.
h, O spôsobe riešenia reklamácie rozhodne predávajúci ihneď, v zložitých prípadoch, najmä ak je potrebné odborné posúdenie vady, alebo oprava tovaru - najneskôr do 30 dní od prijatia reklamácie.
ch, Spôsob vybavenia reklamácie môže byť - oprava, výmena za nový kus, prípadne dodaný iný druh tovaru o ktorý má kupujúci záujem (do hodnoty reklamovaného tovaru) alebo vrátenie kúpnej ceny.
i, O výsledku riešenia reklamácie bude kupujúci pred uplynutím 30 dňovej lehoty informovaný e-mailom a reklamačné konanie bude ukončené.
j, V prípade uznanej reklamácie s vrátením kúpnej ceny, predávajúci vráti kupujúcemu kúpnu cenu tovaru v lehote do 15 dní od ukončenia reklamačného konania, bezhotovostným prevodom na účet určený kupujúcim.

 

VI. Výmena tovaru

1. Kupujúci môže vymeniť zakúpený tovar do 14 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru.

2. Výmenu tovaru v uvedenej lehote kupujúci oznámi predávajúcemu písomným oznámením elektronickou poštou, na adresu predávajúceho. Kupujúci v oznámení uvedie skladové číslo novo požadovaného tovaru. O akceptovaní výmeny tovaru bude kupujúci vyrozumený e-mailom do 24 hodín od obdržania oznámenia.

3. Kupujúci má právo v rámci 14 dňovej lehoty, tovar rozbaliť a odskúšať obdobným spôsobom ako je obvyklé pri nákupe v klasickom kamennom obchode. Odskúšať však neznamená začať tovar používať a po niekoľkých dňoch požiadať o výmenu!

4. Kupujúci odošle tovar na vlastné náklady do 14 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru, v pôvodnom balení, bez poškodenia a závad, spolu s kópiou daňového dokladu – faktúrou, na adresu predávajúceho:

5. Zmluvné strany sa dohodli, že cenový rozdiel kúpnej ceny vymieňaného tovaru bude vyrovnaný nasledovne:

a) Ak kúpna cena nového tovaru prevyšuje kúpnu cenu pôvodného tovaru, kupujúci doplatí rozdiel (spôsob uhradenia doplatku je možné dohodnúť individuálne - dobierka, bankový prevod).

b) Ak kúpna cena nového tovaru je nižšia ako kúpna cena pôvodného tovaru, predávajúci vráti preplatok kúpnej ceny kupujúcemu výlučne bezhotovostným spôsobom na účet uvedený kupujúcim v lehote do 3 dní od zrealizovanej výmeny tovaru. (Kupujúci v oznámení o výmene uvedie svoje bankové spojenie!)

6. Kupujúci sa zaväzuje, že pri nedodržaní podmienok  podľa čl. VII, bod 3 a 4 znáša náklady (zníženie hodnoty tovaru krátkodobým používaním) vo výške 30%  z kúpnej ceny vymieňaného tovaru.

  

VII. Alternatívne riešenie sporov

Kupujúci – spotrebiteľ – má právo obrátiť sa na predávajúceho so žiadosťou o nápravu (e-mailom na info@partydoplnky.sk), ak nie je spokojný so spôsobom, ktorým predávajúci vybavil jeho reklamáciu alebo ak sa domnieva, že predávajúci porušil jeho práva. Ak predávajúci odpovie na túto žiadosť zamietavo alebo na ňu neodpovie do 30 dní od jej odoslania, spotrebiteľ má právo podať návrh na začatie alternatívneho riešenia sporu subjektu alternatívneho riešenia sporov (ďalej len subjekt ARS) podľa zákona 391/2015 Z.z.

ARS subjektami sú orgány a oprávnené právnické osoby podľa §3 zákona 391/2015 Z.z. Návrh môže spotrebiteľ podať spôsobom určeným podľa §12 Zákona 391/2015 Z.z. Príslušným subjektom na alternatívne riešenie spotrebiteľských sporov je Slovenská obchodná inšpekcia,  www.soi.sk alebo iná osoba zapísaná v zozname subjektov alternatívneho riešenia sporov vedenom Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky (zoznam je dostupný na stránke http://www.mhsr.sk); spotrebiteľ má právo voľby, na ktorý z uvedených subjektov alternatívneho riešenia spotrebiteľských sporov sa obráti. Spotrebiteľ môže podať sťažnosť aj prostredníctvom platformy alternatívneho riešenia sporov RSO, ktorá je dostupná online na http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm. 

Alternatívne riešenie sporov môže využiť len spotrebiteľ – fyzická osoba, ktorá pri uzatváraní a plnení spotrebiteľskej zmluvy nekoná v rámci predmetu svojej podnikateľskej činnosti, zamestnania alebo povolania. Alternatívne riešenie sporov sa týka len sporu medzi spotrebiteľom a predávajúcim, vyplývajúceho zo spotrebiteľskej zmluvy alebo súvisiaceho so spotrebiteľskou zmluvou. Alternatívne riešenie sporov sa týka len zmlúv uzatvorených na diaľku. Alternatívne riešenie sporov sa netýka sporov, kde hodnota sporu neprevyšuje sumu 20 EUR. Subjekt ARS môže od spotrebiteľa požadovať úhradu poplatku za začatie alternatívneho riešenia sporu maximálne do výšky 5 EUR s DPH.

  

VIII. Ochrana osobných údajov

Všetky údaje požadované pri registrácii slúžia len k zabezpečeniu realizácie objednávky kupujúceho (spracovania objednávky, dodania tovaru) ako aj pre potreby neskoršej komunikácie s kupujúcim (reklamácia, stornovanie objednávky, vrátenie objednaného tovaru). Osobné údaje nie sú poskytované žiadnym tretím osobám. Všetky osobné údaje sú chránené v zmysle platného právneho poriadku Slovenskej republiky, najmä zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon o ochrane osobných údajov“).

Kupujúci udeľuje predávajúcemu v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov súhlas na spracovávanie jeho osobných údajov uvedených v objednávke v informačnom systéme predávajúceho za účelom plnenia uzavretej kúpnej zmluvy a za účelom ponúkania služieb a tovarov predávajúceho. Kupujúci udeľuje predávajúcemu súhlas dobrovoľne, na dobu do jeho odvolania. Kupujúci má právo udelený súhlas písomne kedykoľvek odvolať.

Kupujúci svoj súhlas môže kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme, zmažeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať.

Viac informácií o tom ako chránime Vaše súkromie sa dočítate v samostatnom dokumente tu : Ochrana osobných údajov.

  

IX. Záverečné a prechodné ustanovenia

1. Všeobecné obchodné podmienky sú záväzné a platné v znení uvedenom v internetovom obchode predávajúceho odo dňa ich zverejnenia.

2. Všeobecné obchodné podmienky platia v tom rozsahu a znení, v ktorom sú uvedené v internetovom obchode predávajúceho v deň odoslania objednávky kupujúcim.

3. Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci bez výhrad akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok a reklamačného poriadku v znení platnom v deň odoslania objednávky.

4. Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu obchodným podmienok bez predchádzajúceho upozornenia. Povinnosť písomného oznámenia zmeny obchodných podmienok je splnená umiestnením v internetovom obchode www.partydoplnky.sk.

 Obchodné podmienky sú platné od 20.05.2017

 
Závažie na balóny bledomodrý Darček
Závažie na balóny bledomodrý Darček
1.9 €

Čiapka Policajt
Čiapka Policajt
5.5 €

Závažie na balóny ružový Darček
Závažie na balóny ružový Darček
1.9 €

Parochňa Kandy farebná
Parochňa Kandy farebná
10.9 €

Parochňa Cabaret, blond
Parochňa Cabaret, blond
7.99 €

Čiapka pilot
Čiapka pilot
5.9 €

Balón srdce metalický perleťový biely, 15cm, 1ks
Balón srdce metalický perleťový biely, 15cm, 1ks
0.2 €

Balón chrómový ružové srdce, 30cm, 1ks
Balón chrómový ružové srdce, 30cm, 1ks
0.35 €

Balón chrómový zlaté srdce, 30cm, 1ks
Balón chrómový zlaté srdce, 30cm, 1ks
0.35 €

Balón chrómový strieborné srdce, 30cm, 1ks
Balón chrómový strieborné srdce, 30cm, 1ks
0.35 €

Balóny chrómové ružové, 30cm, 1ks
Balóny chrómové ružové, 30cm, 1ks
0.35 €

Papierový pohár 40. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
Papierový pohár 40. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
1.99 €

Sviečka 30. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
Sviečka 30. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
1.9 €

Papierové slamky s obrázkom Tlapková Patrola - PAW Patrol, 4ks
Papierové slamky s obrázkom Tlapková Patrola - PAW Patrol, 4ks
1.4 €

Plastová pumpa zelená, malá
Plastová pumpa zelená, malá
0.9 €

Havajský náhrdelník s pohárikom, 1ks
Havajský náhrdelník s pohárikom, 1ks
2.5 €

Balóny s nápisom Happy Birthday, ružový, fialový, biely, 30cm, 6ks
Balóny s nápisom Happy Birthday, ružový, fialový, biely, 30cm, 6ks
2.9 €

Havajský náhrdelník žltofialový, 120 cm
Havajský náhrdelník žltofialový, 120 cm
1.2 €

Havajský náhrdelník saténový s farebnými kvetmi, 120cm
Havajský náhrdelník saténový s farebnými kvetmi, 120cm
1.4 €

Sviečka 40. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
Sviečka 40. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
1.9 €

Sviečka 50. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
Sviečka 50. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
1.9 €

Sviečka 60. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
Sviečka 60. narodeniny zlatá trblietavá, 75mm
1.9 €

Fóliový balón Detské body s nápisom Hello Baby, 51x45cm
Fóliový balón Detské body s nápisom Hello Baby, 51x45cm
2.1 €

Papierový pohár 18. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
Papierový pohár 18. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
1.99 €

Papierový pohár 30. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
Papierový pohár 30. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
1.99 €

Papierový pohár 50. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
Papierový pohár 50. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
1.99 €

Papierový pohár 60. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
Papierový pohár 60. narodeniny zlatý, 220ml, 6ks
1.99 €

Papierové poháre Futbal, 220ml, 6ks
Papierové poháre Futbal, 220ml, 6ks
1.9 €

Papierové taniere 18. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
Papierové taniere 18. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
2.7 €

Papierové taniere 30. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
Papierové taniere 30. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
2.7 €

Papierové taniere 40. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
Papierové taniere 40. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
2.7 €

Papierové taniere 50. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
Papierové taniere 50. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
2.7 €

Papierové taniere 60. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
Papierové taniere 60. narodeniny zlaté, 20cm, 6ks
2.7 €

Papierové taniere Futbal, 18cm, 6ks
Papierové taniere Futbal, 18cm, 6ks
2.1 €

Servítky Futbal, 27x27cm, 20ks
Servítky Futbal, 27x27cm, 20ks
3.4 €

Balón priesvitný so zlatými bodkami, 30cm, 1ks
Balón priesvitný so zlatými bodkami, 30cm, 1ks
0.28 €

Balón priesvitný so striebornými bodkami, 30cm, 1ks
Balón priesvitný so striebornými bodkami, 30cm, 1ks
0.28 €

Balón Srdiečka tyrkysový, priehľadný, 30cm, 1ks
Balón Srdiečka tyrkysový, priehľadný, 30cm, 1ks
0.28 €

Balón Srdiečka bledomodrý, priehľadný, 30cm, 1ks
Balón Srdiečka bledomodrý, priehľadný, 30cm, 1ks
0.28 €

Balón Srdiečka strieborné, priehľadný, 30cm, 1ks
Balón Srdiečka strieborné, priehľadný, 30cm, 1ks
0.28 €

Balóny chrómové fialové, 30cm, 1ks
Balóny chrómové fialové, 30cm, 1ks
0.35 €

Balóny chrómové zelené, 30cm, 1ks
Balóny chrómové zelené, 30cm, 1ks
0.35 €

BIO papierový pohár biely bez potlače, kompostovateľný, 0.25 l, 100ks
BIO papierový pohár biely bez potlače, kompostovateľný, 0.25 l, 100ks
5.7 €

Parochňa Lulu
Parochňa Lulu
10.5 €

Čiapka Taxi
Čiapka Taxi
5.9 €

Parochňa Cabaret, striebornošedá
Parochňa Cabaret, striebornošedá
7.99 €

Parochňa Cabaret, platinová blond
Parochňa Cabaret, platinová blond
7.99 €

Parochňa Cabaret, ružová
Parochňa Cabaret, ružová
7.99 €

Parochňa Cabaret, tyrkysová
Parochňa Cabaret, tyrkysová
7.99 €

Serpentína holografická, farebná, 1ks
Serpentína holografická, farebná, 1ks
0.99 €

Serpentína holografická, zlatočierna, 1ks
Serpentína holografická, zlatočierna, 1ks
0.99 €

Sviečka číslo 1 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 1 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 2 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 2 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 3 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 3 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 4 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 4 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 5 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 5 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 6 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 6 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 7 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 7 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 8 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 8 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 9 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 9 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Sviečka číslo 0 zlatá trblietavá, 10cm
Sviečka číslo 0 zlatá trblietavá, 10cm
1.8 €

Čiapka Vojačka
Čiapka Vojačka
3.9 €

Čiapka pre Kardinála, Biret
Čiapka pre Kardinála, Biret
3.6 €

Čiapka námorný Kapitán Nicholas
Čiapka námorný Kapitán Nicholas
5.9 €

Čiapka Marine
Čiapka Marine
4.5 €

Papierová rozeta v tvare detskej fľaše, modrá, 30cm
Papierová rozeta v tvare detskej fľaše, modrá, 30cm
2.9 €

Papierová rozeta v tvare detskej fľaše, ružová, 30cm
Papierová rozeta v tvare detskej fľaše, ružová, 30cm
2.9 €

Rekvizity na fotenie Svadba, 10ks
Rekvizity na fotenie Svadba, 10ks
4.1 €

Rekvizity na fotenie Morský svet, 10ks
Rekvizity na fotenie Morský svet, 10ks
4.1 €

Rekvizity na fotenie Hello Baby zlaté, 10ks
Rekvizity na fotenie Hello Baby zlaté, 10ks
3.9 €

Čiapka Rasta s dredmi
Čiapka Rasta s dredmi
11 €

Parochňa Elizabeth kučeravé sivé vlasy
Parochňa Elizabeth kučeravé sivé vlasy
13.5 €

Parochňa Dance blond vlasy
Parochňa Dance blond vlasy
11.5 €

Parochňa BOB neónovo zelená
Parochňa BOB neónovo zelená
11.5 €

Parochňa Dance biela
Parochňa Dance biela
11.5 €

Parochňa Wrozka ružová
Parochňa Wrozka ružová
12.5 €

Parochňa Elegant Girl
Parochňa Elegant Girl
9.5 €

Parochňa Chique červená
Parochňa Chique červená
9.5 €

Parochňa Elegant Girl oranžová
Parochňa Elegant Girl oranžová
9.5 €

Parochňa Celebrity blond kučeravá
Parochňa Celebrity blond kučeravá
12.5 €

Špirálová dekorácia snehové vločky, 66cm, 3ks
Špirálová dekorácia snehové vločky, 66cm, 3ks
2.4 €

Rekvizity na fotenie Princezna, 7ks
Rekvizity na fotenie Princezna, 7ks
2.6 €

Rekvizity na fotenie Námornik, 6ks
Rekvizity na fotenie Námornik, 6ks
2.4 €

Balóny s potlačou strieborne hviezdy, 33cm, 6ks
Balóny s potlačou strieborne hviezdy, 33cm, 6ks
2.1 €

Balóny na svadbu s potlačou Mr a Mrs, biele, 33cm, 4ks
Balóny na svadbu s potlačou Mr a Mrs, biele, 33cm, 4ks
1.8 €

Balóny s potlačou srdiečka, 31cm, 5ks
Balóny s potlačou srdiečka, 31cm, 5ks
1.6 €

Balóny s potlačou Kvety, mix farieb, 31cm, 1ks
Balóny s potlačou Kvety, mix farieb, 31cm, 1ks
0.25 €

Balóny s potlačou Futbal, 30cm, 5ks
Balóny s potlačou Futbal, 30cm, 5ks
1.5 €

Fóliový balón modré srdce, 46cm
Fóliový balón modré srdce, 46cm
1.5 €

Fóliový balón zlaté srdce matné, 46cm
Fóliový balón zlaté srdce matné, 46cm
1.5 €

Čiapka pilot Jackson
Čiapka pilot Jackson
7.9 €

Fóliový balón modré srdce matné, 46cm
Fóliový balón modré srdce matné, 46cm
1.5 €

Fóliový balón fialové srdce matné, 46cm
Fóliový balón fialové srdce matné, 46cm
1.5 €

Fóliový balón tyrkysové srdce matné, 46cm
Fóliový balón tyrkysové srdce matné, 46cm
1.5 €

Fóliový balón strieborné srdce matné, 46cm
Fóliový balón strieborné srdce matné, 46cm
1.5 €

Balóny v tvare zajačika, 90cm, 3ks
Balóny v tvare zajačika, 90cm, 3ks
1.9 €

Balóny s potlačou ružovo zlaté hviezdy, 33cm, 6ks
Balóny s potlačou ružovo zlaté hviezdy, 33cm, 6ks
2.1 €

Fóliový balón Tiger, 60cm
Fóliový balón Tiger, 60cm
2.5 €

Fóliový balón oranžový traktor, 60cm
Fóliový balón oranžový traktor, 60cm
2.5 €

Fóliový balón usmiate lietadlo, 60cm
Fóliový balón usmiate lietadlo, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Mimoni Dave, 60cm
Fóliový balón Mimoni Dave, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Mimoni Stuart, 60cm
Fóliový balón Mimoni Stuart, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Skúter, 60cm
Fóliový balón Skúter, 60cm
2.5 €

Fóliový balón ružový Sloník, 60cm
Fóliový balón ružový Sloník, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Tlapková Patrola - PAW Patrol, 60cm
Fóliový balón Tlapková Patrola - PAW Patrol, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Dinosaurus, 60cm
Fóliový balón Dinosaurus, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Jednorožec, 60cm
Fóliový balón Jednorožec, 60cm
2.7 €

Fóliový balón Žralok, 60cm
Fóliový balón Žralok, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Žralok ružový, 60cm
Fóliový balón Žralok ružový, 60cm
2.5 €

Fóliový balón pes Buldog hnedý, 60cm
Fóliový balón pes Buldog hnedý, 60cm
2.7 €

Fóliový balón pes Buldog čierny, 60cm
Fóliový balón pes Buldog čierny, 60cm
2.7 €

Fóliový balón Labuť, 60cm
Fóliový balón Labuť, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Tukan, 60cm
Fóliový balón Tukan, 60cm
2.5 €

Fóliový balón pohár Piva, 60cm
Fóliový balón pohár Piva, 60cm
2.5 €

Fóliový balón Baby Boy, 35cm
Fóliový balón Baby Boy, 35cm
0.7 €


© 2009 - 2018 www.partydoplnky.sk Všetky práva vyhradené. Webdesign, webhosting Weblife.
Počet prístupov: 12508386